Skip to main content Skip to search

TFS RAČUNOVODSTVO

Računovodski servis TFS je vodilno računovodsko podjetje na področju Logatca in njegove širše okolice. Imamo že dvanajst let bogatih izkušenj. Nahajamo se v stavbi Obrtne zbornice Logatec poleg VEM točke.

Danes smo hitro rastoče podjetje, ki deluje na področju računovdskih storitev. Prepoznavni smo po svoji strokovnosti, zanesljivosti in fleksibilnosti. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo. Veliko nam pomeni osebni pristop, zato dobi vsaka stranka svojega skrbnika, ki skrbi za stranko in jo spremlja. Naše vodilo je zadovoljna stranka, ki nam zaupa, saj jo vedno opozorimo, kadar opazimo morebitne nepravilnosti. Prav tako vedno poskrbimo, da stranka plača čimmanj davka, seveda v okviru zakonskih zmožnosti. Smo zelo odzivni in fleksibilni, s strankami smo nenehno v kontaktu. Vedno se takoj odzovemo na zahteve naših strank, poskrbimo, da je vse izvedeno v roku in pravočasno opravljeno.

Naša prednost je tudi, da opravljamo storitve tudi na sedežu strank, ali pa prevzmemo dokumetacijo. Ko jo prevzamemo, to ne pomeni zgolj kurirske službe, ampak se vam tedensko posvetimo na vašem sedežu, pregledamo aktualne zadeve, vam nudimo pomoč in svetovanje. Pri svojem delu uporabljamo računovdske programe Saop, Minimax, Vasco in Navision.

Naš cilj je nuditi čimbolj kakovostne računovodske storitve na področju Logatca in okolice. S strankami želimo graditi dolgoročne zaupne odnose. Smo zanesljivi, prijazni in natančni.

Naša vizija je biti vodilni servis na šišrem področju notranjske regije, prepoznaven po svoji strokovnosti, zanesljivosti in natančnosti.

Ali ste že doživeli, da bi vas izbrani računovodski servis samoiniciativno poklical in vam svetoval o optimizaciji davkov?

Mi to počnemo! V našem računodskem servisu gradimo odnose na zaupanju in dolgoročnem sodelovanju! Stopite v kontakt z nami!